Referenciák - Játszótér a Zalaszentbalázsi Napköziotthonos Óvodában

Telepítve: 2018. 08. 19.

Helység: Zalaszentbalázs

Részletek:

143 m2 öntött gumiburkolat, mely 2 rétegből áll: 1 cm színes EPDM fedőréteg, alatta az eszköz esésmagasságától függően 4 cm, illetve 2 cm SBR gumi granulátum. Az alépítmény előre elkészített 10 cm soványbeton felület.
A játszótéri eszközöket a dél-tiroli HOLZHOF Srl. és a belga EUROPLAY N.V gyártóktól származnak, akik már több mint 35 éve foglalkoznak játszótéri berendezések és kültéri kiegészítők készítésével, megfelelve a legmagasabb szakmai követelményeknek: Az ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal már 1997 óta büszkélkedhetnek, igazolva, hogy munkájukat környezetóvó módon végzik. Az FSC és PEFC tanúsítványprogramok segítségével a feldolgozott fa nyersanyag eredete is visszavezethető. Maguk az előállított termékek pedig magas fokú biztonsági előírások, az MSZ EN 1176 és MSZ EN 1177 szerint, minőségi alapanyagokból készülnek, és minimális karbantartást igényelnek. A piaci igényeknek megfelelően, a folyamatos innováció révén játszóeszközök számtalan mozgásigényt elégítenek ki. A kisebb és nagyobb korosztály számára egyaránt alkalmasak. A játék változatos elemei segítik a gyermekek játék során történő fejlődését, szocializálódását a csoportos játékon keresztül, valamint fejlesztik az egyensúlyérzéket.
Express modern vonat számtalan játék lehetőséggel a 3 - 8 éves gyermekek számára. A vonat 3 részből áll. Az első rész a mozdony, itt található egy irányítókar, továbbá néhány ülőhely és egy lépcső. A második rész az utasszállító kocsi, ami számtalan ülőalkalmatossággal rendelkezik, melyeken a gyerekek pihenhetnek. Az A oldalon vagy egy abakusz és egy étkező, melyek további extra játékélményekkel szolgálnak. A B oldalon van egy labirintus. A harmadik, a vonat hátsó részén van egy mászó háló. Az első részen, a lépcsőn feljutva a gyerekek a tetőre juthatnak, ahol egy láncos lépegetőt fognak találni. Ha áthaladnak ezen a lépegetőn, a csúszdát használva elhagyhatják a vonatot. A vonat oldalsó panelei HDPE polietilénből készülnek. A vonat szabadon elhelyezhető szilárd talajon vagy laza talajon 6 pontos rögzítéssel. A vonat vörösfenyőből, az alsó mestergerendák trópusi keményfából készülnek. Minden fém rész korrózió ellen védett és minden csavar virág formájú védő kupakkal ellátott.
A trambulin rugalmas ugrófelületű mozgásfejlesztő eszköz, mely 3 és 12 év közötti gyermekek számára készül, Biztonsági gumiszegéllyel van körbevéve. Az extrém rugalmas és ellenálló kör alakú felület egyszerre több gyermek mozgásigényét elégíti ki. Minden fém-alkatrészt rozsdásodás ellen kezeltek, a csavarok pedig virág alakú védősapkával borítanak be.
A körhinta 3 és 10 év közötti gyermekek számára készül. A korlát körbefutó, 33 mm átmérőjű poliészter bevonatú fémcsőből áll. A gyerekek két félkör alakú polietilénből készült padon ülnek, amiket három ponton rögzített fémtartó konzolok tartanak. A járófelületet egy csúszásgátló borítja. A központi kormánykerék lehetővé teszi a gyerekeknek, meghatározzák a forgási sebességet. A körhinta karbantartást nem igénylő rotációs mechanizmussal, golyóscsapágyakkal forog. Minden fém-alkatrészt rozsdásodás ellen kezeltek, a csavarok pedig virág alakú védősapkával borítanak be.

Telefon: +36 93 536 770
Telefax: +36 93 536 771
8800 Nagykanizsa,
Berzsenyi u. 2/A