Ismerje meg jobban a Blaabjerg ugrálódombot

Az ugráló domb fő attrakció minden játszótéren. Természetes késztetés a mozgásra, a gyerekek szinte nem ismernek határokat. Az ugráló domb élénk színeivel, különböző méreteivel, a szabad és biztonságos mozgás által válik a játszótér központjává.

Ajánjuk óvodákba, fürdőkbe, szállodákba, kempingekbe. Egyszerű használat, kis karbantartásigény.

Az ugrálódomb dán „találmány”, ami Dániában már évtizedek óta megtalálható sok játszótéren. Nem csak a játszóterekre lehet kihelyezni ezt az egyszerű, de nagyszerű játékot. Ott a helye minden iskolában, óvodában, kempingben, parkban, vagy nyári táborban! Ahol gyerekek vannak, ott egészen biztosan mindenki rajong az ugrálásért, a vidámságért, így az ugrálódomb nem lesz üres soha!

De mi is tulajdonképpen az ugrálódomb? Ez a játék, vagy sporteszköz – ki mire szeretné használni éppen – egy puha, rugalmas gumiborítással rendelkező, domború felület, ami egyszerűen telepíthető bárhová! Ezután már csak annyi a gyerekek feladata, hogy leveszik a cipőjüket és önfeledten ugrálnak! Az ugrálódomb nem csak mókás, de biztonságos is. Nincs szükség hozzá védőkorlátra, mivel nem magas.

Az ugrálás amellett, hogy nagyszerűen leköti a gyerekeket és fantasztikus elfoglaltság, mozgásban és edzésben is tartja az apróságokat. Az ugrálás fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt, de közben kíméli az ízületeket. Egyszerre mindkét agyféltekét aktivizálja és mozgásban tartja, ami önmagában ritka egy tevékenységnél. Stimulálja a nyirokrendszert, erősíti az immunrendszert, jót tesz a szívnek és erősíti a lábakat, a törzset is!

Termékünk megfelel a német biztonsági előírásoknak és TÜV minősítéssel rendelkezik.

 

Tudjon meg többet a Blaabjerg ugrálódombról.

Referencia: Katica tanya - Patca

Kérdés esetén bátran írjon nekünk az iroda@world2000.hu e-mail címre, vagy hívja a +36-93-536-770-es telefonszámot!