Referenciák - Beltéri játszóház

Telepítve: 2016.04.06.

Helység: Lenti Termálfürdő

Részletek:

A játszóház a helyiség kis mérete miatt 100*122 cm-es raszter kiosztással készült a jó helykihasználás és megfelelően sűrű sejtszerkezet elérése érdekében prémium kategóriás alapanyagokból összeállítva. Minden elem helybéli, magyar kézimunka.

Tartalom:

· 2000db 7,5cm átmérőjű strapabíró magas minőségű játszóházi labda,
· Kötélháló / kézzel kötözött 16mm 14cm osztással pptex. Magyar.
· Trepni Nyír natur rétegelt lemez BFU100 CP/C 18mm. Magyar.
· Acélcső D=48,3mm, súly: 3,61 kg/mtr, falvastagság 3,25 mm
· Euroklemp kuplungok Holland/Angol, öntvény horganyzott.
· Polifoam csőhéj 13 mm x 48 mm,
· Labdák/Bälle D=75mm, Magyar.
· Ponyva – Német vagy Spanyol Supertrans, magas fényű. Súly: 680 gr/m2.
· Trepni szivacsburkolat és szivacselemek: sarkalt, V10, Magyar.
· PE-hálóburkolat 4*4, Holland.
· Mászhatatlan háló, extra kis lyukmérettel: Német.

Az alsó szint végig a szerkezetre épített trepnikkel van szerelve, tehát nem a talajra terített burkolt vagy burkolatlan szivacs darabok vannak letéve. Előnye a szegmensenkénti tisztíthatóság, szervízelhetőség, alakíthatóság. Az alakíthatóság az egész labirintra jellemző mert mindenhol horganyzott öntöttvas kuplungokkal szerelt.

Lakkos magas fényű, 9*9-es textilalapú ponyvával kárpitozva, minden labirintus illetve játékpark teljesen egyedi tervezés és gyártás. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező partnerünk segítségével prémium kategóriás alapanyagokat építünk be a kötéltől a Polifoam csőhéjazaton keresztül a magas fényű, sűrű textilbetéttel rendelkező burkoló ponyváig bezárólag. Az egész szerkezetet 6/4-es vascsövekkel és öntöttvas kuplungokkal szereljük, a magasabb kategóriában mindet horganyoztatjuk, kívül belül. A gyorsaság és a szerelés tisztasága mellett későbbi átalakításokat is könnyedén alkalmazunk ezzel a szerelési móddal.
Az általunk tervezett labirintusok szintjei teljes egészében közlekedésre alkalmasak tehát mindenhol közlekedhető talaj van. Ezt azért emelem ki mert sok más ajánlatnál a második harmadik szint bizony nincs teljes egészében trepnizve tehát közlekedhető talajjal ellátva.
Európai gyártású magas minőségű alapanyagokból dolgozunk, így garanciát, gyors, szakszerű és olcsó szervizt tudunk nyújtani szükség esetén.

Telefon: +36 93 536 770
Telefax: +36 93 536 771
8800 Nagykanizsa,
Berzsenyi u. 2/A